رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی با اشاره به وجود هزار و ۶۲۰ مدرسه استثنایی در کشور، گفت: ۱۵۰ هزار دانشآموز نیازمند آموزشهای ویژه در این مدارس تحصیل میکنند.
به گزارش نیکوکار، مجید قدمی در حاشیه افتتاح یک آموزشگاه استثنایی خیرساز در کومله شهرستان لنگرود با اشاره به فعالیت ۲۳هزار معلم در مدارس استثنایی کشور، افزود: وزارت آموزشوپرورش تلاش میکند تا امکانات آموزشی، پرورشی و توانبخشی فراهم کرده و برنامههای مناسبی در این حوزهها برای دانش آموزان مدارس استثنایی اجرا کند.
معاون وزیر آموزشوپرورش در ادامه با اشاره به برخی از اقدامات انجامشده از سوی این وزارتخانه برای این دانش آموزان، گفت: تأمین واکر، ویلچر، سمعک، عینک و کاشت حلزون و هزینههای دارویی بخشی از اقدامات حمایتی وزارت آموزشوپرورش از دانش آموزان استثنایی است.
وی همچنین در ادامه تأمین سرویس ایاب و ذهاب برای این دانش آموزان را یکی دیگر از اقدامات حمایتی وزارت آموزشوپرورش عنوان و تصریح کرد: این سرویسها در مناطق محروم رایگان است.
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی کشور با اشاره به اینکه به دنبال توسعه فعالیتهای این مدارس هستیم، بیان کرد: توجه به فعالیتهای ورزشی این دانش آموزان نیز در دستور کار قرار دارد و با برگزاری مسابقات کشوری نفرات برتر به کمیته ملی پارالمپیک معرفی میشوند.
وی ادامه داد: در حال حاضر۷۰هزار دانشآموز نیازمند به آموزشهای ویژه در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند در این راستا اقدامات خوبی برای توسعه آموزشها فراگیر و تلفیقی در دستور کار قرارگرفته است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
بیماران تهرانی روزانه ۳ هزار واحد خون نیاز دارند
-
خط و نشان طلاق، اعتیاد و آسیبهای زندگی مدرن برای نهاد خانواده در استان یزد
-
پویش ملی «توانا» برای حمایت از جانبازان جنگ تحمیلی اخیر آغاز شد
-
بیش از ۴۴ هزار امدادگر در طرح ملی امدادونجات اربعین ۱۴۰۴ خدمترسانی میکنند
-
مراکز همسریابی صرفا برای ازدواج دائم و در چارچوب موازین شرعی مجاز به فعالیت هستند
-
افزوده شدن ۸۲ هزار نفر به مستمریبگیران بهزیستی
ارسال نظر