معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران از پرداخت ۳۰ تا ۱۰۰ درصدی شهریه دانشگاه فرزندان زنان سرپرست خانوار خبر داد.
به گزارش نیکوکار، مهشید موقر ؛ ضمن تشریح خدمات ارائه شده به زنان سرپرست خانوار از سوی سازمان بهزیستی گفت: زنان سرپرست خانوار میتوانند وامهای اشتغالزایی بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان با بهره ۴ درصد دریافت کنند. این وامها از طریق حوزه مشارکتهای مردمی در اختیار این زنان قرار میگیرد و زنان سرپرست خانواری که درسازمان بهزیستی دارای پرنده هستند، آموزشهای فنی و حرفهای دیدهاند یا قابلیت انجام مشاغل خانگی را دارند، به بانک معرفی میشوند.
وی با اشاره به اینکه این وامها برای پرداخت نیازمند دو ضامن هستند، افزود: در استان تهران حدود ۱۱ هزار و ۲۰۰ خانوار زن سرپرست تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران با بیان اینکه زنان سرپرست خانوار نیازمند حمایت بعد از تشکیل پرونده، بازدید از منزل و انجام مصاحبه، بر حسب علاقه مندی و توانمندیهایشان آموزشهای فنی و حرفهای دریافت میکنند، تصریح کرد: سپس بر اساس همین آموزشها این زنان وام اشتغالزایی دریافت میکنند یا در صورت عدم توانایی اشتغال به دلیل سن بالاتر ( ۵۵ سال به بالا) مشمول دریافت مستمری از سازمان بهزیستی کشور میشوند.
موقر با اشاره به اینکه کلاسهای مذکور بر اساس سواد و علاقه مندی زنان متفاوت است و از حوزه کلاسهای هنری مانند قالی بافی تا حوزه فنی و حرفهای را شامل می شود، توضیح داد: همچنین برای این زنان گروههای همیار نیز تشکیل میشود. به طوریکه سرمایههای اولیه در اختیارشان قرار می گیرد تا کسب و کار گروهی راه بیندازند. بعد از مدتی فعالیت و افزایش توانمندی زنان نیز نظارتهای سازمان بهزیستی کاهش مییابد.
وی در خصوص پرداخت کمک هزینه شهریه دانشگاه فرزندان زنان سرپرست خانوار نیز گفت: به فرزندان زنان سرپرست خانوار شهریه دانشگاه از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد پرداخت میشود. پرونده این دانشجویان براساس تفاهمنامه منعقد شده با دانشگاه آزاد به جریان میافتد و شهریه آنها پرداخت میشود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
بیماران تهرانی روزانه ۳ هزار واحد خون نیاز دارند
-
خط و نشان طلاق، اعتیاد و آسیبهای زندگی مدرن برای نهاد خانواده در استان یزد
-
پویش ملی «توانا» برای حمایت از جانبازان جنگ تحمیلی اخیر آغاز شد
-
بیش از ۴۴ هزار امدادگر در طرح ملی امدادونجات اربعین ۱۴۰۴ خدمترسانی میکنند
-
مراکز همسریابی صرفا برای ازدواج دائم و در چارچوب موازین شرعی مجاز به فعالیت هستند
-
افزوده شدن ۸۲ هزار نفر به مستمریبگیران بهزیستی
ارسال نظر