رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران از اجرای برنامههای «مام میهن» و کمپین «دستمریزاد» در سطح مناطق ۲۲گانه پایتخت خبر داد و گفت: این برنامهها در راستای اهداف ستاد «زنان پایکار ایران» طراحی شدهاند.
به گزارش نیکوکار، مریم اردبیلی در خصوص برگزاری رویداد «مام میهن» و کمپین «دستمریزاد» اظهار کرد: این برنامهها در راستای اهداف ستاد زنان «پایکار ایران» طراحی شدهاند؛ اهدافی که محور آنها شبکهسازی میان زنان فعال اجتماعی، ایجاد هماهنگی منطقهای و محلی و افزایش اثرگذاری در شرایط بحرانی است.
وی تصریح کرد: مدل اجرای این رویدادها به این صورت است که مدیران بانوان مناطق ۲۲گانه با شناسایی گروههای مختلف از فعالان اجتماعی و دعوت از آنها، مقدمات برگزاری دورهمیهای سهساعته را فراهم میکنند. در این نشستها، دو محور اصلی دنبال میشود؛ نخست به اشتراکگذاری تجربههای زیست در دوران جنگ و بحران و دوم، آموزش الزامات زندگی در شرایط بحرانی و چگونگی عبور از آنها توسط اساتید حوزههای مختلف.
مشاور شهردار و رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران اضافه کرد: پس از برگزاری گفتگوهای محتوایی، کمپین «دستمریزاد» نیز به شرکتکنندگان معرفی میشود. این کمپین با هدف قدردانی از نیروهای مسلح و افرادی که در خط مقدم جنگ و دفاع از کشور حضور داشتهاند، راهاندازی شده و تلاش میکند با مشارکت مردم، هدایایی برای این عزیزان جمعآوری و ارسال کند. مقدمات تبلیغاتی این کمپین نیز در حال اجراست و معرفی آن در قالب تیزرهای تلویزیونی، بیلبوردها و فضاهای شهری در دستور کار قرار گرفته تا به شکل ملی اکران شود.
اردبیلی ادامه داد: مدیران امور زنان و خانواده مناطق ۲۲گانه موظف شدهاند از طریق روشهای معرفیشده، فرآیند جمعآوری هدایا را بهدرستی پیش ببرند. در پایان نیز یک گردهمایی بزرگ شهری برگزار خواهد شد که طی آن، این هدایا از طریق مرکز زنان و خانواده به نیروهای مسلح و مدافعان خط مقدم تقدیم خواهد شد.
وی تصریح کرد: دو برنامه «مام میهن» و «دستمریزاد» بهصورت موازی در حال اجرا هستند و طبق زمانبندی پیشبینیشده، دورهمیهای محلی تا پایان تیرماه در مناطق ۲۲گانه به پایان میرسد و گردهمایی بزرگ نهایی نیز در اوایل مردادماه برگزار خواهد شد.
اردبیلی با اشاره به چگونگی اجرای این برنامهها گفت: مرکز زنان و خانواده مسئول فضاسازی، طراحی محتوا و تهیه هدایا است؛ مناطق نیز در هماهنگی مکان برگزاری، دعوت از افراد و تأمین امکانات مورد نیاز همراهی میکنند. شرکتکنندگان شامل ۴۰ تا ۵۰ نفر از فعالان اجتماعی هر منطقه دارای سابقه همکاری با شهرداری، فعالان سطح محلات و افرادی است که پیشتر در برنامههای رسمی مشارکت نداشتهاند.
به گزارش شهر، وی خاطرنشان کرد: این رویداد فرصتی برای تجدید پیوند با ارزشهایی همچون فداکاری، ایثار و همبستگی ملی و همچنین گامی برای تقویت سرمایه اجتماعی در دل بحرانهای پیشرو است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
جزییات تسهیلات شهرداری تهران برای خانههای آسیب دیده از جنگ/ در ازای اعطای تراکم به خانههای آسیب دیده، عوارضی اخذ نمیشود
-
رضایت ۹۹ درصدی مردم از خدمات درمانی در جنگ ۱۲ روزه
-
اضافه شدن بخش ویژه بیمارستانهای دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری
-
پایان نظارتهای میدانی و ستادی نواحی ۱۲۴گانه تهران/ تقویت نواحی در راستای خدمت بیشتر به شهروندان
-
تعیین تسهیلات بازسازی منازل آسیبدیده با سود ۴ درصد و بازپرداخت ۷ ساله
-
حمله وحشیانه به مراکز درمانی و مردم؛ ۷۰۰ شهید غیرنظامی و ۱۸ شهید از کادر درمان
ارسال نظر