رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر نقش محوری این نهاد امدادی در روند خدماترسانی هنگام بروز بحران، گفت: جمعیت هلال احمر با توجه به گستردگی نقش و وظایف ذاتی خود اکنون به ۲۰ فروند بالگرد امداد و نجات، چهار هزار خودرو امدادی و آمبولانس، تجهیزات انفرادی و گروهی و اقلام راهبردی نیاز دارد.
به گزارش نیکوکار، پیرحسین کولیوند روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا درباره تجهیز ناوگان هلال احمر اظهار کرد: سال گذشته توانستیم هزار دستگاه آمبولانس و خودرو امدادی را به ناوگان هلال احمر اضافه کنیم اما هنوز این کمبودها به صورت کامل برطرف نشده است.
وی با بیان اینکه این ناوگان مدتهاست نوسازی و تجهیز نشده است، افزود: در این راستا نیز با مساعدت مجلس شورای اسلامی و در برنامه هفتم پیشرفت منبع پایداری برای هلال احمر مصوب شد تا هر سال بتوانیم ناوگان هلال احمر را توسعه و تقویت کنیم؛ امیدوارم با تخصیص منابع مختلف مالی بتوان ناوگان هلال احمر را از لحاظ تجهیزات غنی و به روز کرد.
رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر لزوم بهرهگیری از تکنولوژی و تجهیزات امدادی جدید در ماموریتهای مختلف، خاطر نشان کرد: باید از فناوری جدید و هوش مصنوعی بیشترین بهره را ببریم چرا که میتواند در کاهش هزینهها و کوتاه شدن زمان امدادرسانی تاثیر بسزایی داشته باشد.
کولیوند گفت: اکنون کمبود تجهیزات مورد نیاز از جمله خودروهای نجات، آمبولانس، تجهیزات امدادی و نجات، اقلام اضطراری راهبردی، بالگرد، پهپاد، رباتهای نجاتگر و غایقهای نجات قوی برای انجام ماموریتهای مختلف همچنان به چشم میآید که امیدوارم هرچه زودتر با تخصیص بودجه مورد نیاز این اقلام تهیه شود.
آمادگی کامل هلال احمر در زمان وقوع زلزله
کولیوند در پاسخ به این سوال که با توجه به وجود گسلهای متعدد در تهران آیا در صورت وقوع زلزله آمادگی لازم برای خدمات رسانی وجود دارد یا نه؟ گفت: خسارت بعد از وقوع زلزله برای همه نگران کننده است البته باید بگویم که جای هیچ نگرانی برای شهروندان وجود ندارد چرا که به لحاظ آمادگی و امکان عملیاتی، شرایط هلال احمر خوب است.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: باید بیشتر از ظرفیت رباتهای نجاتگر و امدادرسان و پهپادها بهره برد چرا که این رویکرد به تازگی در جمعیت هلال احمر آغاز شده و در آینده میتواند در بسیاری از عملیات انسانی جایگزین شود.
پیگیری تامین داروهای بیماران خاص از هر نقطه جهان
رئیس جمعیت هلال احمر در پاسخ به این سوال که این نهاد امدادی و خدمترسان برای تامین داروهای بیماران خاص چه برنامهای را در دستورکار دارد، گفت: برای تامین داروهای مورد نیاز بیماران خاص همه تلاش خود را بکار خواهیم بست تا این داروها را از هر نقطهای از جهان به دست بیماران برسانیم. برای بیماران خاص اگر دارویی تولید داخلی نداشته باشد و به هلال احمر دستور بدهند؛ آن را وارد کشور خواهیم کرد.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
بیش از ۳۸ هزار خانواده چندقلو مستمری بهزیستی دریافت میکنند
-
تشکیل بیشترین تیمهای مردمی سازی نهضت مدرسهسازی در سیستان و بلوچستان
-
تِراپی؛ از تابو تا پُز اجتماعی
-
۳۱ خرداد آخرین مهلت استفاده از اعتبار مرحله اول کالابرگ الکترونیکی
-
نظام آموزش و پرورش چگونه در چند سال اخیر به کمبود معلم دچار شد
-
تحمل درد یا سنگینی هزینههای درمان بیماریهای خاص
ارسال نظر