رییس پلیس فتای تهران بزرگ نسبت به کلاهبرداری از شهروندان و به خصوص کاربران فضای مجازی در پوشش جشن نیکوکاری هشدار داد.
به گزارش نیکوکار، سرهنگ داوود معظمی گودرزی با اشاره به شیوهها و شگرد افراد سودجو و کلاهبردار در پوشش جشن نیکوکاری گفت: افراد سودجو در ایام پایانی سال با انتشار پیامهای احساسی و تبلیغات عاطفی از طریق شبکههای اجتماعی، شهروندان و به خصوص کاربران فضای مجازی را به شرکت در کمپینهای جمع آوری کمکهای نقدی دعوت می کنند.
او ادامه داد: این افراد با قراردادن لینکهای هدایت به درگاههای جعلی پرداخت و صفحات فیشینگ یا جمع آوری وجوه بدون انتقال و هزینه کردن آن در اهداف اعلام شده، اقدام به کلاهبرداری از شهروندان میکنند. از این رو لازم است شهروندان توجه داشته باشند که وجوه خود را صرفا به شمارهحساب های معتبر و شناخته شده که از سوی نهادهای رسمی مورد تایید قرار گرفته یا با حسن سابقه آن آشنا هستند واریز کرده و از پرداخت وجه به حسابهای ناشناس حتی به میزان اندک خودداری کنند.
رییس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه کاربران باید مراقب اپلیکیشن های جعلی به منظور جمع آوری کمک های خداپسندانه هم باشند، گفت: نهادهایی مانند کمیته امداد امام خمینی، سازمان بهزیستی، جمعیت هلال احمر و … از جمله نهادهای مطمئن در این خصوص هستند.
جشن نیکوکاری، رویدادی است که هر ساله در نیمه دوم اسفندماه و در آستانه سال نو، با هدف نهادینه کردن سنت حسنه احسان و نیکوکاری، بسیج منابع عمومی کشور در تأمین مایحتاج خانوادههای نیازمند و کمک به تحکیم بنیان خانوادههای محرومان با جمعآوری هدایا و کمکهای مردمی و سپس توزیع آنها در میان محرومان کشورمان و با محوریت کمیته امداد امام خمینی (ره) اجرا میشود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
بیماران تهرانی روزانه ۳ هزار واحد خون نیاز دارند
-
خط و نشان طلاق، اعتیاد و آسیبهای زندگی مدرن برای نهاد خانواده در استان یزد
-
پویش ملی «توانا» برای حمایت از جانبازان جنگ تحمیلی اخیر آغاز شد
-
بیش از ۴۴ هزار امدادگر در طرح ملی امدادونجات اربعین ۱۴۰۴ خدمترسانی میکنند
-
مراکز همسریابی صرفا برای ازدواج دائم و در چارچوب موازین شرعی مجاز به فعالیت هستند
-
افزوده شدن ۸۲ هزار نفر به مستمریبگیران بهزیستی
ارسال نظر