بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با ساخت ۳۷ کتابخانه در مناطق محروم کشور به دنبال افزایش سرانهی مطالعه و سطح آموزش در این مناطق است.
به گزارش نیکوکار، با توجه به نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب «مدظلهالعالی» به کتاب و کتابخوانی و نیاز جوامع روستایی و کمتر برخوردار به افزایش سطح مطالعه و آموزش، و همچنین تأکیدات رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، بنیاد برکت این ستاد، ساخت کتابخانه و مراکز فرهنگی را در این مناطق در دستور کار خود قرار داده است.
بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با هدف برقراری عدالت فرهنگی و آموزشی، ترویج کتاب و کتابخوانی، افزایش سرانه فضای مطالعه و پاسخگویی به نیاز جوانان در مناطق محروم و کمتر توسعهیافته، از سال ۱۳۹۳ اهتمام به ساخت و تکمیل ۳۷ باب کتابخانه کرده است. این بنیاد برای این منظور بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده است.
این بنیاد با همکاری نهاد کتابخانههای عمومی کشور، تا به امروز ۱۸ کتابخانه را به بهرهبرداری رسانده و در اختیار مردم شریف این مناطق قرار داده و مابقی را نیز تا پایان سال جاری راهاندازی خواهد کرد.
این کتابخانهها در ۱۶ استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، ایلام، تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، خوزستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، مازندران، مرکزی و همدان واقع شدهاند و زیربنای آنها در مجموع بالغ بر ۱۴ هزار متر مربع میرسد.
بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) علاوه بر ساخت و تکمیل این کتابخانهها، در تجهیز و تأمین کتابها و وسایل کمک آموزشی مورد نیاز آنها نیز مشارکت دارد.
در جریان سفر مرداد ماه محمد مخبر، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به استان خراسان جنوبی و با حضور استاندار، نمایندگان شهرستانهای استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، کتابخانهی عمومی برکتِ «محتاج نهی» شهرستان نهبندان به بهرهبرداری رسید. همزمان با راهاندازی این کتابخانه، ۱۰ کتابخانه دیگر برکت نیز در سطح کشور و از جمله در شهرهای چاراویماق، آذرشهر، شاهیندژ، درهشهر، دهلران، ایوان، چرداول، گرمه، کارون و نیریز افتتاح شد.
این در حالی است که همزمان تعداد زیادی از مراکز فرهنگی برکت ساختهشده نیز به امکانات کتابخانه و کتاب در بخشها و حوزههای مختلف، توسط بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) مجهز شدهاند.
منبع: مهر
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
بیماران تهرانی روزانه ۳ هزار واحد خون نیاز دارند
-
خط و نشان طلاق، اعتیاد و آسیبهای زندگی مدرن برای نهاد خانواده در استان یزد
-
پویش ملی «توانا» برای حمایت از جانبازان جنگ تحمیلی اخیر آغاز شد
-
بیش از ۴۴ هزار امدادگر در طرح ملی امدادونجات اربعین ۱۴۰۴ خدمترسانی میکنند
-
مراکز همسریابی صرفا برای ازدواج دائم و در چارچوب موازین شرعی مجاز به فعالیت هستند
-
افزوده شدن ۸۲ هزار نفر به مستمریبگیران بهزیستی
ارسال نظر