معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی استان تهران از ساماندهی حدود ۷۰۰ کودک کار و خیابان در سال گذشته خبر داد و گفت: بیش از ۷۰ درصد از کودکان کار و خیابان غیرایرانی هستند.
به گزارش نیکوکار، مهدی خانکه با اشاره به طرح ساماندهی کودکان کار و خیابان بیان کرد: سازمان بهزیستی در حوزه اجتماعی با تمام سازمانهای مرتبط همچون اداره امور اتباع، شهرداری، استانداری و … همکار و همراه است و به دلیل اینکه شهرداری مادرِ شهر است در این زمینه دو مرکز بهاران را در اختیار ما قرار داد و در زمینه ساماندهی کودکان کار از این جهت همکارِ ماست.
وی افزود: اما از نظر تخصصی سازمان بهزیستی به عنوان تنها مرجع تخصصی حضور در معضلات اجتماعی فعالیت میکند و سایر سازمانها از جمله شهرداری به ما کمک میکنند.
خانکه با بیان اینکه طرح ساماندهی کودکان کار و خیابان از شهریور ماه اجرا شده است، افزود: در سال ۹۹ حدود ۷۰۰ کودک خیابانی ساماندهی شدند و در زمینه توانمندسازی، شناسایی خانواده و فرآیندهای مددکاری و … فعالیتهایی انجام شد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی استان تهران با بیان اینکه این طرح همچنان ادامه دارد، یادآور شد: تاکید ما در این طرح بیشتر بر روی کودکان زیر ۷ سال است.
خانکه تصریح کرد: طبق قانون حمایت از اطفال و نوجوانان ما پیگیر این موضوع هستیم و اجرای طرح به صورت همیشگی است.
به گفته خانکه، بیش از ۷۰ درصد از کودکان کار و خیابان غیرایرانی هستند.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی درخصوص اجرای طرح ساماندهی کودکان کار و خیابان در ایام نوروز سال ۱۴۰۰ گفت: اوج پیک حضور کودکان خیابانی در اسفندماه بود و اکنون آمارها فروکش کرده است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی استان تهران با بیان اینکه پولی که مردم به کودکان کار و خیابان می دهند به جیب این کودکان نمی رود، در این راستا از مردم خواست تا به این کودکان پولی ندهند.
وی ادامه داد: اکنون ساختار کمیته امداد، سازمان بهزیستی و ساختارهای حمایتی و سمنهای فعال را داریم، مردم می توانند در این زمینه به سمنها کمک کنند و هزینه ای که قصد دارند به کودکان کار و خیابان بدهند را به این سمنها یا کمیته امداد و یا سازمان بهزیستی بپردازند. مردم باید یاد بگیرند که به این کودکان پولی ندهند زیرا این پول به جیب این کودکان نمی رود.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی استان تهران تاکید کرد: جای کودکان بر سر خیابانها نیست و از آنها سوء استفاده می شود و کودکی شان از دست می رود، لذا اگر مردم به کودکان کار و خیابان پولی ندهند این فعالیت نیز از بین می رود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
ارائه «تخفیف» شهریه به دانشآموزان سمپادی دارای مشکلات مالی
-
اعلام نتیجه نهایی اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان
-
بسیاری از خدمات ضروری بیماران تحت پوشش «بیمه» نیست
-
روند رو به رشد سهم هزینههای سلامت از سبد خانوار/ نگرانی از روند افزایشی «پرداخت از جیب» برای سلامت
-
۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال ۶۰ هزار مددجوی بهزیستی
-
آغاز کارزار رسانهای والدآگاه؛ فرزند ایمن/تشکیل تیمهای پیشگیری از اعتیاد در ۳۹۰۰ محله
ارسال نظر