رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با بیان اینکه تقریبا ۱۲۰ طرح اشتغال برای بانوان در سال جاری ایجاد شده است گفت: اتفاق خوبی که افتاده این است که ۴۰ درصد از طرح های خرد و خانگی ستاد اجرایی مربوط به زنان است و این یک اتفاق بسیار خوب است.

به گزارش نیکوکار، محمدرضا مخبر در حاشیه مراسم بهره برداری از ۴۰ هزار طرح اشتغال بانوان در مناطق محروم کشور توسط ستاد اجرایی فرمان امام با بیان اینکه یکی از محوری ترین کارهایی که در ستاد انجام می‌شود بحث اشتغال است گفت: این کار در مقیاس های خرد، کوچک، بزرگ و متوسط اتفاق می افتد و روزانه حدود ۱۱۰۰ تا ۱۱۵۰ شغل در کشور در حال اجرا داریم که حدود ۳۰۰ مورد آن طرح کوچک و خرد خانگی است.

وی افزود: اتفاق خوبی که افتاده این است که ۴۰ درصد از طرح های خرد و خانگی مربوط به زنان است و این یک اتفاق بسیار خوب است. نزدیک به ۵۳۰۰ طرح فقط مربوط به خانواده های خودسرپرست است و نهضتی برای اشتغال زنان به ویژه در روستاها و مناطق محروم است. این مشاغل در سرفصل های مختلف است.

مخبر با بیان اینکه کاری که در طرح های تولیدی انجام می دهیم این است که آن را زنجیره وار ادامه می دهیم گفت: اینطور است که وقتی شغل و طرحی اجرا می شود از تولید تا فروش نهایی کار را دنبال می کنیم. فروش محصول نهایی بسیار مهم است و هرمحصولی که در بنگاه ها تولید می‌شود بر فروشش تا برگشت سرمایه را رصد می کنیم تا زمانی که بنگاه ها بتوانند روی پای خودشان بایستند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: گاهی بنگاه ها به سرمایه در گردش نیاز دارند که ما ورود می کنیم. به ویژه در کارگاه‌های متوسط و تسهیل محور تا جایی که بتوانیم حمایت می کنیم.

وی با اشاره به اینکه امسال روی آسیب دیدگان ناشی از کرونا متمرکز شدیم و بخش زیادی از طرح های در حال اجرا مربوط به خانواده هایی است که از کرونا آسیب دیده اند اظهار کرد: کمک می کنیم تا به کسب و کارشان برگردند یا کسب و کار جدیدی پیدا کنند. کار خوبی است به ویژه شبکه تسهیلگری که داریم از ۵۰۰ تسهیلگر، ۲۰۰ نفر از زنان هستند که در روستاهای دورافتاده خانم های جوان از مشاغل خردی که ایجاد کرده اند بازدید و پشتیبانی می کنند.

مخبر در پاسخ به اینکه با ۴۰ هزار طرح اشتغال ایجاد شده امروز، شمار مشاغل ایجاد شده به چه عددی خواهد رسید؟ گفت: تقریبا ۱۲۰ طرح اشتغال برای بانوان در سال جاری ایجاد شده است. سیستمی که وجود دارد مشاغل ایجاد شده را تضمین می کند زیرا هر مجموعه طرحی در روستاها یک مجری از بخش خصوصی دارد که تضمین کرده محصول به فروش برسد و سرمایه به طراح برگردد.

 

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

ارسال نظر