سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: شرایط در مناطق زلزلهزده بندر کُنگ یکی از شهرهای تابعه شهرستان بندر لنگه در استان هرمزگان آرام و عادی (وضعیت سفید) است.
به گزارش نیکوکار، علی بختیاری در خصوص آخرین وضعیت مدیریت بحران و سوانح زلزله ۵.۵ دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۱ و ۱ دقیقه و ۳ ثانیه بامداد امروز (شنبه) کنگ در استان هرمزگان اظهار داشت: طبق آخرین اطلاعات ارزیابی شده دریافتی از مناطق زلزله زده، این زلزله به دلیل وقوع در ۱۹ کیلومتری عمق دریا خسارت چندانی بر جای نگذاشته و تلفات و صدمه جانی نیز نداشته ولی با این وجود در ابتدا موجب ترک خوردگی دیوار برخی منازل شده و قسمتی از مسیر بندرخمیر به بندرلنگه نیز بر اثر ریزش کوه ناشی از زلزله مسدود شد که کار آوار برداری و نخاله های ریخته در اطراف منازل آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
وی ادامه داد: اکنون مشکلی به لحاظ قطعی آب، برق و ارتباطات وجود ندارد و تیمهای عملیاتی در منطقه در حال رفع عیب بوده و تلاشها تا حل کامل مشکل در منطقه ادامه خواهد داشت.
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور توضیح داد: ۱۰ روستا که آب آنها قطع شده بود و احتمال داده می شد که چاه های آب شیرین کن ریزش داشته باشند این چاه ها هم آزمایش شدند و مشکلی نداشتند.
بختیاری اضافه کرد: به دلیل اینکه چاههای تامینکننده آب مورد نیاز آبشیرینکن های مجتمع روستایی دژگان بر اثر ریزش از مدار خارج شده بود آبرسانی به شیوه سیار از ابتدای حادثه در حال انجام است.
وی افزود: از بامداد امروز پس لرزه های در مناطق زلزله زده رخ داده که بالاترین و بزرگترین آنها با چهار ریشتر ثبت و گزارش شده، همچنین در سه روستا سایه خوش، دژگان و کلاتو بخش مرکزی شهرستان بندر لنگه با برپای اردوگاه استفاده از اسکان اضطراری و موقت از سوی هلال احمر فراهم شده و اقلام زیستی، غذایی و نظایر آن در بین زلزله زدگان توزیع شده است.
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: اکنون شرایط در مناطق زلزله زده عادی است و مشکل خاصی از سوی مردم و مسئولان دخیل در امر مدیریت بحران و سوانح از مناطق زلزله زده به این سازمان گزارش نشده و مسئولان در حال آماده باش کامل پاسخگویی به نیازهای احتمالی زلزله زدگان هستند.
به گزارش بامداد شنبه ایرنا به نقل از مرکز لرزه نگاری دانشگاه تهران، زلزله ای به بزرگی ۵.۵ دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۱ و ۱ دقیقه و ۳ ثانیه بامداد امروز (شنبه) کنگ در استان هرمزگان را لرزاند.
این زلزله در عمق ۱۹ کیلومتری زمین به وقوع پیوست.
کانون این زلزله در موقعیت ۲۶.۶۷ عرض شمالی و ۵۵.۲۱ طول شرقی ثبت شده است.
در محدوده وقوع این زمین لرزه ۳۷ روستا مشتمل بر ۶ هزار و ۵۵۳ خانوار با جمعیتی بالغ بر ۲۵ هزار و ۳۵۲ نفر زندگی می کنند.
بندر کُنگ یکی از شهرهای تابعه شهرستان بندر لنگه در استان هرمزگان است.
سازمان مدیریت بحران کشور یک سازمان هماهنگ کننده، سیاستگذار، هدایت کننده و نظارت کننده بر ایجاد آمادگی و مقابله در مقابل انواع حوادث است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
برخورد با بدعهدی شرکت بیمهگر خدمات بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان
-
رئیس سازمان اورژانس: از همه امکانات برای خدمت به مسافران نوروزی استفاده کردیم
-
۲۶ بیمار هموفیلی به دلیل تحریم و کمبود دارو جان باختند
-
کمک ۶۹۰ میلیارد ریالی خیران مدرسهساز گلپایگانی
-
بیش از ۲۷ هزار یتیم و فرزند محسنین تحت حمایت کمیته امداد هستند
-
بیش از ۴ هزار معلول مشغول به کار شدند
ارسال نظر