از روزهای آغازین شیوع ویروس کرونا در جهان، رعایت بهداشت یکی از موضوعات مهمی بود که تمام کشورها آن را به مردم توصیه کردند؛ موضوعی که شاید از سوی برخی گروهها کمتر از سایرین جدی گرفته شود و همین زنگ خطری باشد برای انتظار احتمال افزایش شیوع ویروس در محیطهایی که افراد توجهی به رعایت این مهم ندارند. در این میان کودکان، یکی از کانونهای مهم برای افزایش ریسک شیوع کروناویروس است.
به گزارش نیکوکار، احمد جنیدی رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه سازمان بینالمللی کار مضمون شعار امسال روز جهانی مقابله با کار کودکان را «مراقبت از کودکان در مقابله با کار کودک، در دوران کرونا و پساکرونا، بیشتر از همیشه» قرار داده است، گفت: سازمان بینالمللی کار و unicef در روز جهانی مقابله با کار کودکان هشدار دادند که همهگیری بیماری کووید ۱۹ با فشار بر زندگی و معیشت خانوادهها و همچنین تعطیلی مدارس و رواج دورکاری و انجام فعالیتهای خانگی، زمینه را برای گسترش کار کودکان و گماردن آنها به کارهای سخت و زیان آور و خطرناک فراهم میکند.
وی با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا، کودکان کار به عنوان یکی از گروهای آسیب پذیر و محل کار آنها به عنوان یکی از کانونهای خطر شیوع بیماری تعیین شده است، افزود: بازرسان بهداشت حرفهای و محیط بر این محلهای تجمع و بر نحوه کار عوامل اجرایی پسماند (به عنوان یکی از محلهای به کار گیری کودکان کار) نظارت ویژه دارند.
جنیدی ادامه داد: طبق برآوردهای جهانی در حال حاضر، حدود ۱۵۲ میلیون کودک کار در جهان وجود دارند که ۷۲ میلیون نفر از آنها در کارهای خطرناک و سخت و زیان آور به کار گرفته میشوند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
ارائه «تخفیف» شهریه به دانشآموزان سمپادی دارای مشکلات مالی
-
اعلام نتیجه نهایی اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان
-
بسیاری از خدمات ضروری بیماران تحت پوشش «بیمه» نیست
-
روند رو به رشد سهم هزینههای سلامت از سبد خانوار/ نگرانی از روند افزایشی «پرداخت از جیب» برای سلامت
-
۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال ۶۰ هزار مددجوی بهزیستی
-
آغاز کارزار رسانهای والدآگاه؛ فرزند ایمن/تشکیل تیمهای پیشگیری از اعتیاد در ۳۹۰۰ محله
ارسال نظر