سخنگوی وزارت آموزش و پرورش خبر داد
فعالیت ۳۵ مدرسه ایرانی در خارج از کشور/ دو مدرسه نیازمند تجهیزات برای تکمیل شدن
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بحث تجهیزات و تامین لوازم داخلی مدارس خارج از کشور از اعتبارات وزارت آموزش و پرورش و در قالب سرانه تامین و ارسال میشود گفت: دو مدرسه خارج از کشور در شارجه و ازبکستان نیازمند تجهیزات جزئی برای تکمیل شدن هستند که کارهای آنها در حال پیگیری است.
به گزارش نیکوکار، علی فرهادی با بیان اینکه ۳۵ مدرسه ایرانی در خارج از کشور وجود دارد که عموماً ساخته شده یا ملک آنها استیجاری است گفت: در حال حاضر مدرسه در حال ساخت به جهت نیازمندی در تامین اعتبار نداریم.
وی با بیان اینکه یکی دو مدرسه خارج از کشور نیازمند تجهیزات جزئی برای تکمیل شدن هستند که کارهای آنها در حال پیگیری است افزود: یکی از مدارس در شارجه و دیگری در تاجیکستان قرار دارد که به صورت تقریباً نیمه کاره هستند که سازمان نوسازی مدارس پیگیر تکمیل آنهاست است.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سایر مدارس فعال یا ملکی و یا در حال حاضر به صورت استیجاری (ملکی که جمهوری اسلامی ایران و آموزش و پرورش آن را اجاره کرده) فعالیت دارند ادامه داد: بحث تجهیزات و تامین لوازم داخلی این مدارس از اعتبارات وزارت آموزش و پرورش تامین و در قالب سرانه ارسال میشود.
فرهادی با بیان اینکه بخش دیگری از اعتبارات مدارس خارج از کشور از طریق درآمدهای محلی تامین میشود اظهار کرد: دانشآموزانی که از سایر کشورها در این مدارس تحصیل میکنند و شهریه میپردازند بخشی از اعتبارات را تامین میکنند.
سخنگوی آموزش و پرورش همچنین پیشتر در خصوص حضور معلمان ایرانی در این مدارس به ایسنا گفته بود: اعزام معلمان به خارج از کشور از بین معلمانی است که سابقه تدریس آنها زیر ۱۵ سال و بالای ۲۶ سال نباشد؛ هزینههای اسکان، حقوق، ایاب ذهاب آنها به خارج از کشور و برگشت آنها به ایران نیز با آموزش و پرورش است. حقوق این معلمان هر سه ماه یکبار به صورت ارزی تامین میشود.
حدود ۹ هزار دانشآموز ایرانی در خارج از کشور تحصیل میکنند که با فارسیآموزان و دانشآموزان بین المللی در مجموع حدود ۱۲ هزار نفر میشوند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
ارائه «تخفیف» شهریه به دانشآموزان سمپادی دارای مشکلات مالی
-
اعلام نتیجه نهایی اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان
-
بسیاری از خدمات ضروری بیماران تحت پوشش «بیمه» نیست
-
روند رو به رشد سهم هزینههای سلامت از سبد خانوار/ نگرانی از روند افزایشی «پرداخت از جیب» برای سلامت
-
۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال ۶۰ هزار مددجوی بهزیستی
-
آغاز کارزار رسانهای والدآگاه؛ فرزند ایمن/تشکیل تیمهای پیشگیری از اعتیاد در ۳۹۰۰ محله
ارسال نظر