رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با تاکید بر اینکه سوادآموزان نقش ارزندهای در رفع بیسوادی دارند گفت: حمایت از آموزشدهندگان بهعنوان پیشقراولان جبهه بیسوادی باید در چارچوب قانون انجام شود.
به گزارش نیکوکار، عبدالرضا فولادوند در جلسه غیرحضوری با معاونان سوادآموزی استانها ضمن تبریک ماه مبارک رجب و قدردانی از زحمات تلاشگران عرصه دانایی، به بحثوبررسی پیرامون “پویش ملی بر مدارمقاومت” پرداخت و سپس از مشکلات، چالشها و همچنین اهداف و برنامههای آتی نهضت سوادآموزی سخن گفت.
معاون وزیر آموزش و پرورش به فلسفه وجودی انسانها در این دنیا اشاره و تأکید کرد که یکی از اهداف ما جمعآوری توشه برای روز آخرت است و میدانید کمک به دیگران، بهویژه کسانی که در شرایط سخت قرار دارند، از بهترین نوع توشههاست.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به سخن وزیر آموزشوپرورش بیان کرد: یکی از محورهای مهم پویش ملی بر مدار مقاومت، روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان آن است. در دنیایی که امپراتوری رسانهای غرب با تولید اخبار جعلی و تحریف حقایق تلاش میکند چهرهای وارونه از واقعیتهای منطقه ارائه دهد، این پویش نقش مهمی در آگاهیبخشی ایفا میکند.
فولادوند با بیان شرایط سخت کودکان غزه خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اهداف این پویش، حمایت از کودکان و نوجوانان فلسطین و لبنان است که در سایه حملات بیرحمانه رژیم صهیونیستی و مدعیان حقوق بشر، نیازمند یاری و همبستگی جامعه جهانی هستند در این شرایط یکی از وظایف مهم ما ایجاد فرصتهایی برای دانشآموزان است تا مهارتهای محبت و دوستی را یاد بگیرند. بیاموزند که گاهی بنا به شرایط باید به همنوعانی کمک کرد که هرگز آنها را از نزدیک ندیدهاند.
وی به تأکید وزیر آموزشوپرورش پیرامون اهمیت اجرای این پویش اشاره کرد و از معاونتهای سوادآموزی استانها خواست که این موضوع را جدی بگیرند و هم با حضوری فعال در این کار خیر و انساندوستانه مشارکت کنند و سهم خود را در این زمینه انجام دهند و هم به آموزشدهندگان و سوادآموزان و خانوادههای بازمانده از تحصیل نیز اهمیت این امر خطیر را متذکر گردند و به اشاعه این پویش ازطریق پوسترها و بنرهای تبلیغاتی بپردازند.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، در ادامه این جلسه فولادوند به تشریح مباحثی پیرامون چالشها و فرصتهای سوادآموزی پرداخت و به اهمیت مسئولیتهای معاونین در قبال آموزشدهندگان و سوادآموزان اشاره کرد و یادآور شد: وزارت آموزشوپرورش متولی تعلیموتربیت است و باید از قوانین و مقررات حمایت کند. در سازمان نهضت سوادآموزی، سوادآموزان نقش ارزندهای دارند از طرفی حمایت از آموزشدهندگان بهعنوان پیشقراولان جبهه بیسوادی نیز باید در چارچوب قانون انجام شود.
شایانذکر است؛ معاونین، مدیران کل و رؤسای گروه حوزه آموزش سازمان در این نشست مجازی حضور یافته و سوالات معاونین سوادآموزی استانها را پاسخگو شدند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
ارائه «تخفیف» شهریه به دانشآموزان سمپادی دارای مشکلات مالی
-
اعلام نتیجه نهایی اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان
-
بسیاری از خدمات ضروری بیماران تحت پوشش «بیمه» نیست
-
روند رو به رشد سهم هزینههای سلامت از سبد خانوار/ نگرانی از روند افزایشی «پرداخت از جیب» برای سلامت
-
۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال ۶۰ هزار مددجوی بهزیستی
-
آغاز کارزار رسانهای والدآگاه؛ فرزند ایمن/تشکیل تیمهای پیشگیری از اعتیاد در ۳۹۰۰ محله
ارسال نظر