مدیر کل انجمن اولیاء و مربیان با بیان اینکه معتقدیم هر اندازه در حوزه خانواده کار کنیم باز جای کار وجود دارد گفت: امسال حدود ۲۵۰۰ مدرس جدید به جمع مدرسان آموزش خانواده اضافه شدند و کار توانمندسازی این مدرسان در سطح کشور در حال انجام است که به بهترین شکل ممکن در راستای آموزش خانواده‌ها بر اساس شیوه نامه نظام جامع آموزش خانواده که در شهریور ماه ابلاغ شده، عمل می‌شود.

به گزارش نیکوکار، عاطفه سادات مدبرنژاد با بیان اینکه بارها گفته شده اگر می‌خواهیم جامعه سالم داشته باشیم باید به سلامت خانواده توجه کنیم گفت: محور اصلی سلامت خانواده را مادران و زنان تشکیل می‌دهند.

وی درباره برنامه‌های اداره کل انجمن اولیاء و مربیان افزود: یکی از برنامه‌های اصلی با تاکید مقام عالی وزارت، تدوین برنامه جامع مشارکت خانواده در امر تربیت است که این کار در اداره کل شروع شده و به عنوان یکی از پروژه‌های اصلی نقشه راه اجرایی سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بسیار حائز اهمیت است.

مدیر کل انجمن اولیاء و مربیان با بیان اینکه اعتقاد داریم اگر خانواده و مدرسه در کنار یکدیگر قرار گیرند قطعا اتفاقات خوبی خواهد افتاد ادامه داد: هم مدرسه هم خانواده مسئولیت بسیار زیادی در زمینه تربیت فرزندان برعهده دارند، در کنار این‌ها یکی از موارد مهم بحث آموزش و توانمندسازی مدرسان آموزش خانواده است. امسال حدود ۲۵۰۰ مدرس جدید به جمع مدرسان آموزش خانواده اضافه شدند و کار توانمندسازی این مدرسان در سطح کشور در حال انجام است که به بهترین شکل ممکن در راستای آموزش خانواده‌ها بر اساس شیوه نامه نظام جامع آموزش خانواده که در شهریور ماه ابلاغ شده عمل می‌کنیم.

مدبرنژاد با بیان اینکه خیلی از نیازها در سطح کشور مرتفع شده و مدرسان آموزش خانواده تخصصی شده‌اند گفت: معتقدیم که هر اندازه در حوزه خانواده کار کنیم باز جای کار وجود دارد و در بین فرهنگیان، دغدغه‌مندان بسیار هستند که متخصصند و در این زمینه کمک می‌کنند. این فرصت فراهم شده که به مدارس، مدرسان آموزش خانواده معرفی شود و از ظرفیت آن‌ها برای آموزش و توانمندسازی والدین، خصوصا در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بهره ببرند.

وی با بیان اینکه موضوع آسیب‌های اجتماعی به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی و اساسی مقام عالی وزارت دنبال می‌شود افزود: این موضوع یکی از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش است، همچنین ظرفیت این را داریم که در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دوره‌های آموزشی متعددی در راستای توانمندسازی خود مدرسان و در نهایت حضور مدرسان در مدارس و آموزش والدین انجام گیرد که امیدواریم مثمر ثمر باشد و بتوانیم نتایج آن را در نظام تعلیم و تربیت کشور ببینیم.

مدیر کل انجمن اولیاء و مربیان با بیان اینکه یکی دیگر از برنامه‌ها بحث مشاوره خانواده است ادامه داد: مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده یک ظرفیت بسیار عظیم کمک کننده‌اند، در سطح کشور مراکز مشاوره خانواده بسیاری وجود دارد که در حال فعالیت هستند و به دنبال گسترش این مراکزیم تا در کنار آموزش والدین، مشاوره والدین را هم در سطح کشور داشته باشیم.

مدبرنژاد با بیان اینکه پدر و مادر و والدین باید در زمینه نحوه تعامل و گفتگو با فرزند توانمند باشند اظهار کرد: هر چقدر که بر این توانمندی افزوده شود قطعا موثرتر خواهد بود چرا که والدین می‌توانند به عنوان اولین الگوی مرجع برای بچه‌ها باشند لذا اگر توانمندسازی والدین صورت بگیرد بدون شک تاثیرگذار خواهد بود. امیدواریم روز به روز توانمندی والدین در این زمینه افزایش پیدا کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

برچسب ها

ارسال نظر