کد خبر: 14715

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: حدود ۱۵۰ سامانه مختلف داریم که غالباً برای به روزرسانی آن دچار مشکل هستیم. در داده های آماریِ خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی، خط مشاوره آنلاین ۱۴۸۰ ، سامانه جدید رصد آسیب های اجتماعی و دیگر سامانه هایی از این دست که با توجه به عدم یا سخت بودن به روزرسانی آنها برای تحلیل های واقعی و عملی با خطا و مشکلات فراوانی روبرو هستیم.

به گزارش نیکوکار، معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در دیدار با رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ضمن تبریک انتصاب دکتر عبدالرضا جوان جعفری رئیس جدید دانشگاه فردوسی مشهد و در جمع اعضای هیأت علمی و اساتیدِ دانشگاه مذکور گفت: ما در سازمان بهزیستی کشور حدود ۳۰ هزار موسسه و مرکزِ تحت نظارت داریم که هر کدام می تواند هر لحظه موضوع زیان باری را هر چند کوچک ولی گسترده وارد کند. حدود ۱۵۰ سامانه مختلف داریم که غالباً برای به روزرسانی آن دچار مشکل هستیم. در داده های آماریِ خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی، خط مشاوره آنلاین ۱۴۸۰ ، سامانه جدید رصد آسیب های اجتماعی و دیگر سامانه هایی از این دست که با توجه به عدم یا سخت بودن به روزرسانی آنها برای تحلیل های واقعی و عملی با خطا و مشکلات فراوانی روبرو هستیم.

حسینی گفت: در پیمایش ملی جدید در کل کشور، ۲۷۶ هزار خانوار را شناسایی کرده ایم که متأسفانه هیچ گونه تحلیلِ تخصصی در این خصوص وجود ندارد و در واقع با حجم انبوهی از داده های آماری مواجه هستیم. داده های فراوان داریم ولی “داده کاوی” نشده است.

وی در ادامه ضمن بازدید از سامانه رصدخانه هوشمندِ پیشگامانِ دانشگاه فروسی عنوان کرد: سازمان بهزیستی به عنوان یک سازمانِ علم محورِ توأم با عمل، در جهتِ حل یا کاهشِ مشکلاتی نظیر تعددِ سامانه ها، تحلیلِ آنلاینِ داده ها، اشتغال پایدار جامعه هدف، به طور یقین با کمک گرفتن از شرکتهای دانش بنیان وابسته به دانشگاه با اصلِ هوشمندسازی تلاش خواهد کرد.

دکتر عبدالرضا جوان جعفری رئیس دانشگاه فردوسی مشهد نیز در ادامه گفت: ضمنِ اینکه موضوع رصدخانه به عنوان یک برندِ دانشگاه مطرح است آمادگی خود را برای کمک به سازمان بهزیستی کشور با استفاده از نخبگان دانشگاه فردوسی و بهره گیری از این پتانسیل و بر اساس برنامه های دانش بنیانی اعلام کرد. سامانه رصدخانه هوشمند با نگرشِ افزودن چابکی به هوش موجود، مشکلات را به حداقل می رساند. سازمانها به آرامی در تلاش هستند تا کل فرایندهای سازمان را به سمت روش شناسی و توسعه چابک و نوآوری سوق دهند. در فرایند گردش داده از تولید، صحت سنجی، پایش و تحلیلِ معاونت های تخصصی تا رصد و انتشارِ رصدخانه می تواند پیشخوانِ سازمان بهزیستی را با هدف اصلی رضایتمندیِ مراجعین به مرحله اجرا درآورد. و بنابراین با یکپارچه سازیِ سامانه ها و داده ها می توان در”لحظه” کلیه مواردِ تحلیل شده را در کل کشور رصد نمود.

وی گفت: با ایجاد مزرعه هزار پنلیِ خورشیدی برای اولین بار در کشور توسط این دانشگاه نیز می توان برایِ ۱۰۰۰ نفر از جامعه هدف سازمان بهزیستی ایجاد شغل کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور، دکتر سیدجواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور ضمن تشکر از همراهیِ دانشگاه در پایان گفت: داشبوردها و سامانه های سازمان بهزیستی با سرعت هرچه بیشتر مورد واکاوی و بررسی قرار گرفته و با امضای یک تفاهم نامه دوجانبه در اسرع وقت می تواند شروع به کارِ این موضوع مهم، برای هوشمندسازی و یکپارچه سازی کلید بخورد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

برچسب ها

ارسال نظر