معاون دادگستری استان تهران مطرح کرد:
فعالیت ۵۰ مرکز مشاوره خانواده در تهران/صلح و سازش یک سوم از خانوادههای در شرف طلاق
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران با اشاره به فعالیت حدود ۵۰ مرکز مشاوره خانواده در این استان گفت: درخواست یک سوم از خانوادههای در شرف طلاق با دریافت مشاوره تخصصی به صلح و سازش ختم شد.
به گزارش نیکوکار، سامانه مسیر (مشاوره ساختن یک راه) به همت مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه به منظور ساماندهی و مدیریت درخواستهای مشاوره خانواده با اولویت مشاوره پیش از طلاق طراحی و پیادهسازی شده است و متقاضیان به منظور ثبت درخواست خدمات مشورتی باید وارد سامانه مسیر به نشانی masir.23055.ir شوند. این سامانه با هدف کاهش هزینهها، صرفهجویی در وقت و تسهیل دسترسی افراد به خدمات مشاوره خانواده ایجاد شده است.
ابوالفضل نیکوکار درباره فعالیت مراکز مشاوره خانواده و سامانه مسیر اظهار داشت: در مراکز مشاوره خانواده براساس قانون برای طلاق توافقی ظرفیتی ایجاد شد تا در حد امکان مشاوران زوجین را راهنمایی کنند و در این راستا در قوه قضاییه نیز در مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در این زمینه فعالیتها و خدمات تخصصی طراحی شد.
وی ادامه داد: اکنون در شهر تهران حدود ۳۳ مرکز و در استان تهران نزدیک به ۵۰ مرکز برای ارائه خدمات مشاوره خانواده در حوزههای مختلف ایجاد شده است همچین در سطح استان تهران این مراکز با عنوان مراکز مشاوره خانواده تحت سامانه مسیر خدمترسانی میکنند.
نیکوکار اضافه کرد: قوه قضاییه پیش از راهاندازی سامانه مسیر از ظرفیت سامانه تصمیم مربوط به سازمان بهزیستی کشور استفاده میکرد و افراد برای دریافت مشاوره به این مرکز معرفی میشدند و تحت نظر مشاوران خانواده سازمان بهزیستی به مصالحه و صلح و سازش میان زوجین کمک میشد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران اظهار داشت: وقتی زوجین میخواهند دادخواست طلاق توافقی دهند باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنند و زمانی که عنوان خواسته آنها طلاق توافقی باشد به طور خودکار به مراکز مشاوره مسیر ارجاع میشود.
وی افزود: براساس قانون و مطابق تعامل صورت گرفته قرار است تا دعاوی مربوط به مهریه و طلاقهای یکطرفه از سوی زوج یا زوجه نیز با اهداف افزایش صلح و سازش و بازگشت به زندگی مشترک به سامانه مسیر ارجاع شود هرچند هنوز این مهم الزام نیست اما در صورتی که قضات دادگاههای خانواده به این نتیجه برسند که احتمال صلح و سازش وجود دارد؛ طرفین را برای دریافت مشاوره به این مراکز ارجاع میدهند تا بتوانند از این ظرفیت که برای استحکام بنیان خانواده وجود دارد نیز استفاده کنند.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
ارائه «تخفیف» شهریه به دانشآموزان سمپادی دارای مشکلات مالی
-
اعلام نتیجه نهایی اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان
-
بسیاری از خدمات ضروری بیماران تحت پوشش «بیمه» نیست
-
روند رو به رشد سهم هزینههای سلامت از سبد خانوار/ نگرانی از روند افزایشی «پرداخت از جیب» برای سلامت
-
۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال ۶۰ هزار مددجوی بهزیستی
-
آغاز کارزار رسانهای والدآگاه؛ فرزند ایمن/تشکیل تیمهای پیشگیری از اعتیاد در ۳۹۰۰ محله
ارسال نظر