رئیس سازمان بهزیستی کشور در جلسه شورای اداری بهزیستی استان هرمزگان، گفت: یکی از اولویتهای بهزیستی در مناطق مرزی کشور پرداختن به بحث اشتغال به ویژه اشتغال زنان سرپرست خانوار است.
به گزارش نیکوکار، «علیمحمد قادری» معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور به همراه «علیرضا انجلاسی» مشاور رئیس سازمان و مدیرکل حوزه ریاست و «سید محمدجواد حسینی» مشاور رئیس سازمان در امور توسعه و نظارت بر برنامهها، عصر دیروز وارد بندرعباس شده و در جلسه شورای اداری بهزیستی استان هرمزگان حضور یافتند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور در این جلسه با استماع مسائل مطرح شده از سوی سرپرست، معاونین و روسای ادارات بهزیستی شهرستانها، اظهار کرد: هر نظام عملکردی باید طرح توسعه داشته باشد بنابراین لازم است در ابلاغ بخشنامهها و نظامنامهها با مشارکت خود مجموعه کارشناسی بهزیستی سراسر کشور و از طریق نظام پیشنهادات تحول و پوستاندازی ایجاد شود تا در کنار هم الگوی حرفهای خدمت را در استان و در اقصی نقاط شهرستانها داشته باشیم.
وی در ادامه به چالشهای مراکز مثبت زندگی پرداخت و تصریح کرد: این مراکز با اهداف بسیار خوب راهاندازی شد و بیش از ۲۵۰۰ مرکز در سراسر کشور به عنوان نماینده و همکار بهزیستی شروع بکار کردهاند اما این هدفها تاکنون به صورت کامل محقق نشده و دستیابی کامل به اهداف، همت همگانی را میطلبد تا با تحولی مثبت کاری کنیم مددجویان اثر این خدمت را در زندگی خود لمس کنند.
قادری، گفت: یکی از مهمترین اهداف راهاندازی مراکز مثبت زندگی الکترونیکی بودن ارائه خدمات است که بخش زیادی از مشکلات و تردد افراد دارای معلولیت را با کاهش مراجعه حضوری رفع کند و بدون شک تسریع در ارائه خدمات به مددجویان میتواند در افزایش انگیزه مددجویان برای تعامل با بهزیستی و دریافت خدمات مؤثر باشد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ماموریتهای تخصصی و خطیر بهزیستی در مدیریت مراکز ماده ۱۶ و رصد آسیبهای اجتماعی براساس قانون برنامه ششم توسعه، گفت: استان هرمزگان با وجود همکاران پرتلاش و ظرفیتهای عظیم در بحث بنادر، صنایع و شرکتها میتواند در این خصوص خوش بدرخشد.
وی پرداختن به بحث مسئولیتهای اجتماعی صنایع و بنادر استان را نقطه عطف مطالبات در هرمزگان اعلام کرد و گفت: متاسفانه علیرغم آلودگی، ایجاد زمینه سوانح جادهای و آسیبهایی که این مراکز در استان بوجود آوردهاند باز هم در بحث ادای مسئولیت اجتماعی خوب عمل نکردهاند؛ لذا استاندار و مجموعه استانداری باید با اهتمام بیشتری در این خصوص ورود کنند.
قادری، مدیریت بهزیستی در استانهای مرزی به ویژه هرمزگان را خاص قلمداد کرد و گفت: یکی از اولویتهای بهزیستی در این مناطق پرداختن به بحث اشتغال به ویژه اشتغال زنان سرپرست خانوار است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور رسیدن به وضعیت مطلوب در خدمترسانی به جامعه هدف و تحقق اهداف سازمان در کوتاهمدت و میانمدت را از دیگر برنامههای خود عنوان کرد و افزود: برنامه میدانی ما در ۶ ماه دوم مدیریتی، عملیاتی کردن برنامههای کوتاه مدت خواهد بود.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد با بهرهگیری از نیروی انسانی متخصص، متعهد و مجرب و ظرفیتهای عظیم و امکانات خوب استان بتوانیم در مسیر ایجاد زندگی مطلوب و شایسته جامعه هدف پیش برویم.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
ارائه «تخفیف» شهریه به دانشآموزان سمپادی دارای مشکلات مالی
-
اعلام نتیجه نهایی اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان
-
بسیاری از خدمات ضروری بیماران تحت پوشش «بیمه» نیست
-
روند رو به رشد سهم هزینههای سلامت از سبد خانوار/ نگرانی از روند افزایشی «پرداخت از جیب» برای سلامت
-
۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال ۶۰ هزار مددجوی بهزیستی
-
آغاز کارزار رسانهای والدآگاه؛ فرزند ایمن/تشکیل تیمهای پیشگیری از اعتیاد در ۳۹۰۰ محله
ارسال نظر