فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران اعلام کرد
معرفی مراکز ۲۴ ساعته واکسیناسیون کرونا؛ بزودی/کاهش چشمگیر بستری و مرگ در افراد واکسینه شده
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران ضمن اعلام تلقیح بیش از ۵میلیون و ۶۱۱هزار دوز واکسن کرونا در تهران، در عین حال از برنامهریزیهای انجام شده جهت معرفی مراکز ۲۴ ساعته واکسیناسیون خبر داد.
به گزارش نیکوکار، فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران در حاشیه مراسم افتتاح مرکز واکسیناسیون بیمارستان نیکان سپید، از نهادهای حقیقی و حقوقی به منظور تسریع در فرآیند واکسیناسیون درخواست همکاری اعلام کرد.
بنابر اعلام وبدا، روز گذشته مرکز واکسیناسیون تجمیعی بیمارستان نیکان سپید واقع در شرق پایتخت با حضور دکتر علیرضا زالی، فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران افتتاح شد.
دکتر زالی در حاشیه این مراسم عنوان کرد: با افتتاح این مرکز به همت بخش خصوصی که در راستای تحقق مسئولیت اجتماعی صورت گرفت، ظرفیت واکسیناسیون روزانه شهروندان تهران افزایش یافت. مرکز واکسیناسیون تجمیعی بیمارستان نیکان سپید صد و چهارمین مرکز در کلانشهر تهران و ۱۳۲ امین مرکز در استان تهران است که امکان تزریق سه هزار دز واکسن در روز را دارد.
وی با اشاره به اینکه امروز شاهد مشارکت فعالانه بخش خصوصی در امر پیشگیری، و مقابله با بحران کرونا در پایتخت هستیم، افزود: بنابر تاکید دکتر عین الهی، وزیر بهداشت مبنی بر افزایش مشارکت مردمی و شتاب دهی جهادی به روند واکسیناسیون، باید فرآیند مردمی سازی این موضوع در تهران به اوج خود برسد. در همین راستا ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران از اعلام آمادگی تمام نهادهای حقیقی و حقوقی، ارگان ها و سازمان ها برای همکاری در زمینه افزایش ظرفیت فضای فیزیکی، نیروی انسانی و تامین لجستیک مطلوب استقبال می کند. داوطلبان می توانند به همین منظور با روابط عمومی ستاد تماس حاصل کنند.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، در ادامه گفت: خبرهای خوبی از واردات واکسن با حجم بالا رسانه ای شده و تعدادی از واکسن های تولید داخل نیز برای آغاز فاز سوم آزمایشات، مجوزهای لازم را اخذ کرده است. تحقیقات از انجام فاز سوم آزمایشات برخی واکسن های تولید داخل نیز نشان از اثربخشی و عوارض کم جانبی این واکسن ها دارد.
دکتر زالی از تلقیح پنج میلیون و ۶۱۱ هزار دز واکسن در استان تهران خبر داد و گفت: از این تعداد یک میلیون و ۶۳۰ هزار نفر دز دوم را هم دریافت کردهاند.
دکتر زالی ادامه داد: در نشست مسئولین دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در استان تهران با حضور وزیر بهداشت مقرر شد به منظور افزایش ظرفیت واکسیناسیون هر دانشگاه، سه مرکز را به عنوان مراکز ۲۴ ساعته معرفی کند که اسامی این مراکز در روزهای آتی اعلام عمومی می شود.
وی با تاکید بر لزوم حفظ کرامت شهروندی در تکمیل فرآیند ایمنی زایی، گفت: مقرر شد افراد واجد شرایط با ثبت نام در سامانه، زمان تزریق نوبت اول و دوم را همزمان دریافت کنند تا از ازدحام و اتلاف وقت جلوگیری شود.
زالی توجه به اظهار نظرهای مبتنی بر شواهد در خصوص تزریق واکسن را ضروری دانست و افزود: بنابر اعلام سازمان بهداشت جهانی، تمام واکسن ها با میزان اثربخشی بیش از ۵۰ درصد مورد قبول است که خوشبختانه تمام واکسن های وارداتی و تولید داخل این معیار را دارند.
وی با اشاره به اینکه بهترین واکسن، در دسترس ترین واکسن است، تصریح کرد: بر اساس گزارشات متعدد علمی، میزان ابتلای شدید، بستری در بخش های ویژه و مرگ و میر در بین افراد واکسینه شده، به طور چشمگیری کاهش داشته است.
وی در خصوص وضعیت شیوع بیماری کرونا در تهران، اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته بالغ بر ۲۰ هزار بیمار به مراکز بهداشتی و درمان پایتخت مراجعه کردند. همچنین هزار و ۹۰۰ بیمار در بیمارستان بستری شدند که از این تعداد ۲۲۶ نفر نیاز به دریافت مراقبت های ویژه داشتند. آمار کل بیماران بستری در تهران به ۸ هزار و ۵۳۵ بیمار رسیده است. از طرفی روز گذشته بالغ بر هزار و ۶۰۰ بیمار کرونایی از مراکز درمانی پایتخت ترخیص شدند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
ارائه «تخفیف» شهریه به دانشآموزان سمپادی دارای مشکلات مالی
-
اعلام نتیجه نهایی اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان
-
بسیاری از خدمات ضروری بیماران تحت پوشش «بیمه» نیست
-
روند رو به رشد سهم هزینههای سلامت از سبد خانوار/ نگرانی از روند افزایشی «پرداخت از جیب» برای سلامت
-
۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال ۶۰ هزار مددجوی بهزیستی
-
آغاز کارزار رسانهای والدآگاه؛ فرزند ایمن/تشکیل تیمهای پیشگیری از اعتیاد در ۳۹۰۰ محله
ارسال نظر