معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلالاحمر از برگزاری ۲۴۶۸ دوره حضوری آموزش امداد و کمکهای اولیه با حضور بیش از ۴۸ هزار نفر در این دوره ها خبر داد.
به گزارش نیکوکار، خسرو رحمانی با اشاره به اهمیت آموزش همگانی در میزان آمادگی مردم در مقابل حوادث و بلایا به ویژه در شرایط بحران شیوع کرونا در سال ۹۹ گفت: معاونت آموزش، پژوهش و فناوری در راستای اجرای وظایف قانونی خود در قالب بند الف ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران کشور، ضمن پایش مخاطرات کشور و ارائه آموزش های به هنگام و مناسب، به محض شیوع بیماری کرونا در کشور چین و اخطار پاندمی شدن این بیماری، ضمن درخواست اعلام مراتب به سازمان مدیریت بحران کشور برای عمل به وظایف قانونی خود که به عنوان بخشی از مقوله مدافعه گری جامعه می باشد، اقدام به تشکیل کمیته علمی تدوین محتوا و کمیته اجرایی انتشار مطالب آموزشی با استفاده از ظرفیت علمی و اجرایی داخل جمعیت و نیز سازمان تخصصی نظام پزشکی کرد.
وی توضیح داد: به جرات می توان گفت جمعیت هلال احمر نخستین نهادی است که به طور جدی آموزش های همگانی خود را با انتشار نخستین اینفوگرافی های آموزشی در یازدهم بهمن ۱۳۹۸ آغاز کرد و این اقدام با اتکا به خرد و تلاش جمعی، تبیین مخاطبین مختلف، طراحی دوره های آموزشی حضوری و غیرحضوری وطراحی و انتشار صدها پیام مرتبط، از طرق مختلف تداوم یافت که همچنان تا پایان بحران ایجاد شده نیز ادامه خواهد داشت.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر برگزاری دوره های آموزشی و تمرین پناه گیری درخانه های هلال، آموزش کارکنان وظیفه نیروهای مسلح، آموزش های همگانی در مناسبت های (ایام نوروز، هفته هلال، روز ایمنی در برابر زلزله و نظایر آن) و برگزاری دوره های آنلاین را از مهمترین اقدامات در راستای آموزش همگانی جمعیت هلال احمر برشمرد.
رحمانی اضافه کرد: امسال علاوه بر برگزاری ۲۴۶۸ دوره حضوری کمک های اولیه و حضور بیش از ۴۸ هزار نفر در این دوره و پذیرفته شدن ۴۵۱۷۱ نفر در سراسر کشور، همچنین برگزاری ۱۱۱۵ دوره آموزش نیمه حضوری کمک های اولیه و مشارکت ۱۳۶۰۸ نفر و پذیرفته شدن ۱۲۳۵۱ نفر و نیز ۲۱۱۳ دوره حضوری آمادگی در برابر مخاطرات، ۴۴۰۲۶ شرکت کننده و پذیرفته شدن ۴۲۷۴۸ نفر، ۹۱۹ دوره آموزشی برای بیش از ۴۹ هزار نفر از کارکنان وظیفه نیروهای مسلح سراسر کشور و بیش از ۹۰ هزار نفر در ۱۸۰۵ خانه هلال، آموزش های لازم را فراگرفتند و برای تثبیت یادگیری اقدام به تمرین پناه گیری درخانه های هلال کردند.
وی با اشاره به آموزش ها در شرایط کرونایی گفت: در سال جاری سعی شد با برگزاری ۱۰ دوره آموزشی آنلاین که ۶ دوره از آن با همکاری سازمان نظام پزشکی بود، نزدیک به ۱۸۱ هزار نفر آموزش های لازم، در زمینه: آشنایی با روشهای پیشگیری و دانستنیهای ضروری مقابله با ویروس کرونا، احتیاطات و پیشگیریهای اولیه کرونا ویژه پزشکان و مراقبین سلامت، آرامشبخشی ذهن و روان برای مقابله با ویروس کرونا، چگونه در برابر زلزله آماده باشیم؟ آمادگی در برابر زلزله، شنای امن و راهکارهای پیشگیری از غرق شدن، پیشگیری از گازگرفتگی (مسمومیت با گاز مونوکسید کربن)، رانندگی ایمن در برف، کولاک و یخبندان، ارزیابی آمادگی خانواده در بلایا، تجربههای زیسته امدادی و پیشگیری و مراقبتهای کرونا ویژه ناشنوایان را کسب کردند.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر ادامه داد: همچنین آموزش به بیش از ۴۳۰ هزار نفر در ایام و مناسبت های مذهبی و بیش از ۹۷۰ هزار نفر در مناسبت های ملی(ایام نوروز، هفته هلال، روز ایمنی در برابر زلزله و نظایر آن) از جمله اقدامات صورت گرفته در سال ۹۹ بوده است.
وی در خصوص برنامههای آگاه سازی و اطلاعرسانی آموزش گفت: توزیع بیش از ۵۱۷ هزار عدد بروشور با ۲۱۱۴ عنوان، بیش از ۲۱۷ هزار پوستر با ۲۳۹۸ عنوان، ارسال بیش از ۱۱ میلیون پیامک در فضای مجازی و آموزش با استفاده از سایر روش ها از جمله بیش از ۱۶۶ هزار استند، بنر و… تحت ۱۵۲۵ عنوان، برگزاری ۶۹۸ مسابقه مجازی و شرکت ۳۵۱۴۹ نفر و اجرای ۱۴۷۱ برنامه از جمله(مانور، برنامه نمایشگاهی، مسابقات، همایش، گردهمایی و نظایر آن) برای ۴۲۷۶۸۱ نفر، در سال جاری صورت گرفت.
رحمانی درباره آموزش ویژه اعضای فعال داوطلب و فعال جوانان گفت: ۷۵۰ دوره آموزشی برای اعضای داوطلب جمعیت هلال احمر برگزار شد که ۱۰۵۰۲ نفر در این دوره ها شرکت نموده و ۹۷۵۵ نفر نیز پذیرفته شده اند، همچنین ۱۰۷۰ دوره ویژه اعضای فعال جوانان برای ۱۶۶۸۳ نفر برگزار شد که ۱۵۸۸۳ نفر پذیرفته شدند.
وی اقدامات آموزشی و همگانی جمعیت هلال احمر در خصوص کرونا را در زمینه تولید محتوا؛ ۲۹۵۰ صفحه طراحی و انتشار پوستر و اینفوگرافی، تدوین و تولید ۱۰۲ فیلم و کلیپ و ۱۶ بسته مستند آموزشی برشمرد و گفت: در زمینه اطلاع رسانی و انتشار نیز: نزدیک به ۷۲ میلیون بازدید از شبکه های اجتماعی، ۲۳ میلیون بازدید از سایت آموزشی Khadem.ir، ارسال بیش از ۲۹ میلیون پیامک انبوه و انجام ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تست کرونا انجام شد.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر آموزش های مجازی برای ۳۵۸ هزار نفر/دوره، آموزش های حضوری برای ۷۵ هزار نفر، آموزش های ایستگاهی برای ۹۸۷ هزار نفر و آموزش نیروهای عملیاتی را برای ۶۰ هزار نفر از دیگر اقدامات در زمینه آموزش همگانی جمعیت هلال احمر برشمرد.
وی عنوان کرد: درسال آینده ایجاد برنامه های آموزش همگانی برای گروه های خاص و توسعه آموزش ها از طریق خانه های هلال و فضای مجازی در اولویت فعالیت های آموزشی قرار دارد.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
ارائه «تخفیف» شهریه به دانشآموزان سمپادی دارای مشکلات مالی
-
اعلام نتیجه نهایی اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان
-
بسیاری از خدمات ضروری بیماران تحت پوشش «بیمه» نیست
-
روند رو به رشد سهم هزینههای سلامت از سبد خانوار/ نگرانی از روند افزایشی «پرداخت از جیب» برای سلامت
-
۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال ۶۰ هزار مددجوی بهزیستی
-
آغاز کارزار رسانهای والدآگاه؛ فرزند ایمن/تشکیل تیمهای پیشگیری از اعتیاد در ۳۹۰۰ محله
ارسال نظر