رییس پلیس پایتخت افزایش سرقت وسایل معلولان را تکذیب کرد.
به گزارش نیکوکار، اوایل اسفندماه بود که گزارشی از افزایش سرقت وسایل معلولان نظیر ویلچر و … در فضای رسانهای منتشر شد، گزارشی که در آن از قول یکی از فروشندههای کالا و تجهیزات پزشکی در خیابان جمهوری تهران ادعا شده بود که سرقت وسایل معلولان به دلیل افزایش چندبرابری قیمتشان در چندسال اخیر، زیاد شده است. این فروشنده گفته بود: « وقتی ویلچر، عصا، واکر و مانند آن را از معلول میدزدند و میآورند برای فروش، یعنی اینکه وضع خیلی خراب است. عطشی که سارقان برای سرقت وسایل توانبخشی معلولان پیدا کردهاند خیلی سال نیست که ایجاد شده است. همان زمان که قیمت ارز تب کرد و به تبع آن نرخ مواداولیه مورد نیاز برای ساخت وسایل توانبخشی چند برابر شد، نرخ دزدی از معلولان هم بالا رفت».
در میان بخشهای مختلف این گزارش که با هدف افزایش قیمت اقلام و تجهیزات مربوط به معلولان تهیه شده بود، موضوع سرقت بسیار مورد توجه قرار گرفته و حتی چند روز بعد واکنش وحیدقبادی دانا، رییس سازمان بهزیستی کشور را نیز به دنبال داشت. او در نشستی خبری بدون آنکه اشارهای مستند به این موضوع کند، گفته بود: «با وضعیت تورم و رکود و تحریمهای آمریکا و گران شدن دلار، قیمت وسایل توانبخشی خیلی بالا رفته و متناسب با آن بودجه سازمان بهزیستی افزایش نیافته است. برخی از اقلام مانند سمعک و سایر اقلام کمک توانبخشی افزایش بسیار زیادی یافته و بودجه ناچیز درنظر گرفته شده در سازمان بهزیستی برای تامین این وسائل به هیچ وجه جوابگوی این میزان از رشد قیمتها نیست».
قبادی دانا گرچه به پرسشی پیرامون افزایش سرقت اقلام و تجهیزات معلولان پاسخ داده بود، اما محتوای آن بیشتر حول موضوع نیازهای بودجهای و افزایش قیمتها بود و اظهارنظری در رد یا تایید مساله سرقت بیان نکرده بود.
در همین راستا موضوع را از فرمانده انتظامی تهران بزرگ پیگیری کردیم تا با استناد به پروندهها و گزارشهای اعلام سرقت به این پرسش پاسخ دهد.
سردار حسین رحیمی درباره اینکه آیا در سرقت اقلامی نظیر ویلچر، واکر و … از معلولان افزایشی رخ داده یا خیر؟ گفت: در مورد سرقت این اقلام از معلولان ما بسیار حساس هستیم و اگر موردی باشد حتما به طور جد آن را بررسی خواهیم کرد. این موضوع را نیز بررسی کردیم و هیچ گزارشی مبنی بر افزایش سرقت این تجهیزات از معلولان نداشتیم.
رحیمی با بیان اینکه این موارد به طور مستند در پلیس وجود داشته و قابل بررسی است،گفت: با استناد به گزارشها و پروندههای ثبت شده میگویم که چنین مسالهای در تهران درست نیست.
رییس پلیس پایتخت ادامه داد: در برخی موارد ممکن است فردی با یک یا دو مورد سرقت چنین وسایلی روبهرو شود و بعد تصور کند که حتما آمار بالا رفته است در حالی که هیچ گزارش و هیچ موردی از افزایش سرقت این وسایل نداشتیم.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
ارائه «تخفیف» شهریه به دانشآموزان سمپادی دارای مشکلات مالی
-
اعلام نتیجه نهایی اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان
-
بسیاری از خدمات ضروری بیماران تحت پوشش «بیمه» نیست
-
روند رو به رشد سهم هزینههای سلامت از سبد خانوار/ نگرانی از روند افزایشی «پرداخت از جیب» برای سلامت
-
۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال ۶۰ هزار مددجوی بهزیستی
-
آغاز کارزار رسانهای والدآگاه؛ فرزند ایمن/تشکیل تیمهای پیشگیری از اعتیاد در ۳۹۰۰ محله
ارسال نظر