مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر گفت: از ابتدای مهر بالغ بر یک میلیون نفر از اقشار روستایی و عشایر که فاقد هر نوع بیمه اجتماعی هستند؛ مانند قالیبافان، زنان سرپرست خانوار، شاغلان در صنایع دستی و افراد پشت نوبتی کمیته امداد و سازمان بهزیستی تحت پوشش قرار می‌گیرند.

به گزارش نیکوکار، علی شیرکانی با اشاره به طرح بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر، گفت: صندوق بیمه روستائیان، کشاورزان و عشایر در سال ۸۴ شروع به کار کرد تا روستائیان فاقد بیمه را بیمه کند و اکنون یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از این افراد عضو این صندوق بوده که یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از آنها بیمه‌شده فعال هستند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با اشاره به جزئیات اجرای این طرح، اظهار کرد: طرح بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر از ابتدای مهرماه عملیاتی خواهد شد و بالغ بر یک میلیون نفر از اقشار روستایی و عشایر که فاقد هر نوع بیمه اجتماعی هستند؛ مانند قالیبافان، زنان سرپرست خانوار و شاغلین در صنایع دستی، افراد پشت نوبتی کمیته امداد و سازمان بهزیستی تحت پوشش قرار می‌گیرند.

شیرکانی اضافه کرد: کار اجرایی شدن این طرح آغاز شده و بر اساس آمار اولیه‌ای که گرفته شده، کلیات طرح به تصویب رسیده و تفاهم‌نامه‌های دوجانبه با دستگاه‌های ذی‌ربط منعقد شده است؛ اکنون اطلاعات افراد را داریم و اقدامات لازم را برای ثبت‌نام اولیه انجام شده است.

وی درگفت‌وگوی ویژه خبری با اشاره به ویژگی‌های این طرح، افزود: در این طرح افراد ۸ سطح درآمدی دارند و هر فرد با توجه به سطح درآمدی خود، ۱۵ درصد حق بیمه پرداخت می‌کند که ۵ درصد آن را بیمه شده و ۱۰ درصد را دولت به عنوان کارفرما پرداخت می‌کند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با بیان اینکه قرار است در سال اول اجرای این طرح ۱۵ درصد سهم بیمه شده روستائیان از سوی دولت پرداخت شود، ابراز کرد: افراد شامل این طرح می‌توانند از طریق صنف‌های مربوطه مانند صنف قالیبافی به ما معرفی شوند.

به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، شیرکانی اضافه کرد: در سال اول اجرای این طرح دولت همه ۱۵ درصد حق بیمه افراد مشمول این طرح را پرداخت می‌کند و از سال بعد دولت ۱۴ درصد و فرد بیمه شده یک درصد و به ترتیب این روند پرداخت شده و بعد از ۵ سال به وضعیت فعلی می‌رسیم؛ یعنی ۵ درصد کل مبلغ مربوط به بیمه توسط فرد و ۱۰ درصد توسط بیمه شده روستایی پرداخت می‌شود.

 

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

ارسال نظر