مدیرکل دفتر انتشارات و فناوری های آموزشی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با بیان اینکه اکنون در حال افزایش ظرفیت شبکه و غنی سازی محتوا هستیم، درباره اقدامات انجام شده برای دانش آموزان مناطق محروم نیز عنوان کرد: در تلاشیم برای برخی مناطق محروم با کمک نهادها، هدایایی را در قالب بسته های یادگیری و محتوای الکترونیکی تولید و عرضه کنیم تا اگر به اینترنت و ابزار هوشمند دسترسی ندارند بتوانند از آن استفاده کنند.

به گزارش نیکوکار، محمدابراهیم محمدی  با بیان اینکه شبکه ملی رشد برخلاف ماه های ابتدایی شیوع کرونا، جدی تر و با دست پرتری به میدان آمده و می تواند بخش زیادی از نیاز معلمان و دانش آموزان به محتوای آموزشی را برای سال تحصیلی جدید مرتفع کند اظهار کرد: یکی از مشکلات موجود زیرساخت شبکه ملی رشد است.

وی افزود: البته شبکه رشد، نیاز معلمان که جامعه هدف اصلی هستند را پاسخ می دهد. همکاری  و مشارکت با بخش های فنی با قوت دنبال می شود تا برخی دروس که در شبکه رشد بارگذاری می شوند لینکشان در بستر شبکه شاد باز شود و مشکل مصرف حجم ترافیک و غیره را برای مخاطبین نداشته باشیم.

مدیرکل دفتر انتشارات و فناوری های آموزشی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی درباره روند تولید بسته های یادگیری گفت: حدود ۲٫۵ ماه است که تولید بسته های یادگیری به طور جدی آغاز شده و تمام توان خود را بسیج کرده و روی تولید، پایش، طبقه بندی و نظم بخشی به محتواهای آموزشی متمرکز کرده ایم.

محمدی ادامه داد: امتیاز شبکه رشد این است که از پلتفرم و داشبورد منظمی برخوردار است و زمینه مطلوب استفاده از امکانات جانبی وجود دارد. همه آنچه معلم نیاز دارد اعم از کتاب، فایل های صوتی و آزمون های مختلف در شبکه رشد پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه اکنون در حال افزایش ظرفیت شبکه و غنی سازی محتوا هستیم، درباره اقدامات انجام شده برای دانش آموزان مناطق محروم نیز عنوان کرد: در تلاشیم برای برخی مناطق محروم با کمک نهادها، بسته هایی را تولید و عرضه کنیم تا اگر به اینترنت و ابزار هوشمند دسترسی ندارند بتوانند از آن استفاده کنند.

مدیرکل دفتر انتشارات و فناوری های آموزشی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی افزود: به دنبال آن هستیم که به کمک وزارتخانه هدایایی را در قالب بسته های یادگیری و محتوای الکترونیکی برای مناطق محروم تهیه و ارسال کنیم.

محمدی با بیان اینکه برای شش پایه ابتدایی، لوح فشرده آموزشی تهیه شده است گفت: هرساله لوح های فشرده به استان ها ارسال می شود و آنها آموزش کامل شش پایه را در اختیار دارند. از سال ۹۵ و ۹۴ به بعد لوح فشرده هم تولید و ارسال می شد که به احتمال زیاد امسال این الواح را نیز به صورت گسترده تری تکثیر می کنیم.

وی ضمن تاکید بر لزوم افزایش دانش مهارتی افر اد در دوران کرونا عنوان کرد: در باب هدایت گری خانواده ها، مشارکت در آموزش، استفاده از فرصت های به دست آمده در دوران تعطیلات مدارس و بهره مندی از سایر روش های آموزشی، مطالبی را در راستای افزایش دانش مهارتی معلمان، دانش آموزان، خانواده ها و مدیران مدارس در مجلات رشد معلم، رشد مدیریت مدرسه، رشد خانواده و …  منتشر و برای آینده پیش بینی کرده ایم.

 

منبع: ایسنا

 

انتهای پیام/

ارسال نظر