مدیرکل امور آسیبدیدگان سازمان بهزیستی کشور از مردم خواست هرگونه کودکآزاری در خانه یا در خیابان را به اورژانس اجتماعی با شماره ۱۲۳ اطلاع دهند و گفت: همه تماسها بدون آنکه هویت تماسگیرنده مشخص شود، فورا مورد بررسی و پیگیری قرار میگیرد.
به گزارش نیکوکار، محمود علیگو افزود: کودکآزاریها در خیابان را به طور مثال می توان از ظاهر خونی و کبود کودک تشخیص داد و وظیفه انسانی همه افراد است که در صورت مشاهده چنین کودکانی، موارد را به ۱۲۳ اطلاع دهند.
وی از مردم خواست در صورت مشاهده کودکی در خیابان که ظاهری خونی و کبود شده دارد و معلوم است که مورد ضرب و شتم قرار گرفته، پس از تماس با سامانه ۱۲۳، چند دقیقه کودک را به بهانه گفتوگو نگاه دارند تا فرصت رسیدن ماموران اورژانس اجتماعی فراهم شود.
مدیرکل امور آسیب دیدگان سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: حساسیت مردم نسبت به کودکآزاری باید افزایش یابد تا از تبدیل آن به موقعیت خطرناک جلوگیری شود.
علیگو با اشاره به قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و تمرکز آن بر کودکان بزه دیده و موضوع خشونت و آزار کودکان، اضافه کرد: وظیفه انسانی و شهروندی هر فردی است تا از بروز خشونت های حاد جلوگیری کند.
روز یکشنبه هجدهم خرداد ماه امسال، لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان در جلسه شورای نگهبان بررسی و عدم مغایر با موازین شرع و قانون اساسی تشخیص داده شد.
رئیس جمهوری نیز روز شنبه بیست و چهارم خرداد ماه، قانون حمایت از اطفال و نوجوانان را برای اجرا به قوه قضائیه، وزارت دادگستری، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان بهزیستی کشور را ابلاغ کرد.
لایحه حمایت از اطفال و کودکان سال ۸۸ با پیشنهاد قوه قضاییه به دولت دهم کلید خورد و اکنون پس از ۱۱ سال و در سال ۹۹ پس از فراز و فرودهای بسیار به سرانجام رسید. قانونی که بسیاری از کارشناسان معتقدند می تواند خلاءهای موجود در حمایت از کودکان و نوجوانان را تا حد زیادی پرکند.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
ارائه «تخفیف» شهریه به دانشآموزان سمپادی دارای مشکلات مالی
-
اعلام نتیجه نهایی اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان
-
بسیاری از خدمات ضروری بیماران تحت پوشش «بیمه» نیست
-
روند رو به رشد سهم هزینههای سلامت از سبد خانوار/ نگرانی از روند افزایشی «پرداخت از جیب» برای سلامت
-
۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال ۶۰ هزار مددجوی بهزیستی
-
آغاز کارزار رسانهای والدآگاه؛ فرزند ایمن/تشکیل تیمهای پیشگیری از اعتیاد در ۳۹۰۰ محله
ارسال نظر