تهران - ایرنا - مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: در تاسوعا و عاشورای حسینی( ۱۶و ۱۷ مرداد ماه جاری) چهار هزار و ۵۴ نفر از عزاداران حسینی در تهران در قالب طرح نذرخون، به منظور کمک به بیماران نیازمند به خون و فرآورده های آن خون اهدا کردند.
به گزارش نیکوکار، محمدرضا مهدی زاده افزود: در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در تهران در مجموع ۵ هزار و ۱۱۶ نفر برای اهدای خون به مراکزانتقال خون مراجعه کردند که از این تعداد چهار هزار و ۵۴ نفر شرایط اهدای خون را داشتند و موفق به اهدای خون شدند.
وی ادامه داد: از این تعداد اهدا کننده خون در تاسوعا و عاشورای حسینی در تهران هزار و ۶۵۴ نفر اهدا کننده مستمر(با سابقه حداقل دوبار اهدای خون در سال) و ۲۱۹ نفر از بانوان بودند.
مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: میزان اهدای خون در تاسوعا و عاشورای امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته(۱۴۰۰) در همین ایام ۱۹.۳۸ افزیش داشته است و این نشان از حس نوع دوستی مردم برای کمک به بیماران نیازمند به خون است.
مهدی زاده خاطر نشان کرد: امسال هم همانند سالهای گذشته طرح اهدای نذر خون را داریم و این طرح از ابتدای محرم ماه محرم تا پایان ماه صفر ادامه دارد و مردم نوعدوست، برای کمک به نیازمندان به خون و فرآوردههای آن میتوانند در این مدت اقدام کنند.
وی ادامه داد: پویش اهدای خون امسال در محرم و صفر با شعار «ایثار حسینی و اهدای خون آگاهانه» و «خون، بهای عشق است» که برگرفته از فرهنگ حسینی مانند سالهای گذشته برقرار است.
متاسفانه تمایل و استقبال جوانان برای اهدای خون کم است؛ بنابراین از جوانان میخواهیم که بیشتر در این فعالیت اجتماعی و انساندوستانه وارد شوند و برای کمک به نیازمندان به خون و فرآوردههای آن اقدام کنند.
مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: هموطنانی که قصد اهدای خون دارند بهتر است که در طول ماههای محرم و صفر اقدام به اهدای خون کنند زیرا نیاز به خون یک نیاز همیشگی است و اهدای خون باید به صورت مستمر و مکرر انجام شود تا بتوانیم سطح ذخایر خون را حفظ کنیم و مشکلی در تامین خون نداشته باشیم.
مهدی زاده تصریح کرد: همه افراد میتوانند اهداکننده خون باشند و از اهدای خون استقبال کنند ولی لازم است از جوانان و بانوان بیشتر بخواهیم که برای اهدای خون اقدام کنند زیرا این دو قشر در زمینه اهدای خون تاثیرگذار هستند.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه تمایل و استقبال جوانان برای اهدای خون کم است؛ بنابراین از جوانان میخواهیم که بیشتر در این فعالیت اجتماعی و انساندوستانه وارد شوند و برای کمک به نیازمندان به خون و فرآوردههای آن اقدام کنند.
مدیرکل انتقال خون استان تهران اضافه کرد: همچنین بانوان هم به دلیل اینکه تاثیرات فرهنگی و اجتماعی بسیار زیادی در جامعه و خانواده دارند، می توانند به عنوان الگوهای مناسب و مروجهای خوب برای ترویج فرهنگ اهدای خون باشند.
امیدواریم با وجود استقبال خوب مردم و عزادارن حسینی، بتوانیم سطح ذخایر خون را که در چند هفته گذشته به دلیل شیوع مجدد کرونا در جامعه رو به کاهش گذاشته است، جبران کنیم و شاهد کاهش ذخایر خون نباشیم و بتوانیم به راحتی سطح ذخایر خون را تامین کنیم
مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: از زمان شیوع کرونا، همه مراکز انتقال خون در سراسر کشور و همینطور استان تهران دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کردهاند و مراکز اهدای خون یکی از سالمترین مراکز محسوب میشود؛ بنابراین اهداکنندگان خون با اطمینان خاطر به این مراکز مراجعه کنند و به منظور کمک به بیماران نیازمند به خون و فرآوردههای آن، خون اهدا کنند.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
ارائه «تخفیف» شهریه به دانشآموزان سمپادی دارای مشکلات مالی
-
اعلام نتیجه نهایی اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان
-
بسیاری از خدمات ضروری بیماران تحت پوشش «بیمه» نیست
-
روند رو به رشد سهم هزینههای سلامت از سبد خانوار/ نگرانی از روند افزایشی «پرداخت از جیب» برای سلامت
-
۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال ۶۰ هزار مددجوی بهزیستی
-
آغاز کارزار رسانهای والدآگاه؛ فرزند ایمن/تشکیل تیمهای پیشگیری از اعتیاد در ۳۹۰۰ محله
ارسال نظر