کد خبر: 10923

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان اعلام کرد:

نیاز فوری اصفهان به ۱۵۰۰ کلاس درس جدید

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان با اشاره به ساخت هزار و ۳۹۰ مدرسه با ۸ هزار و ۲۰۰ کلاس درس توسط خیرین مدرسه‌ساز استان، گفت: هم اکنون اصفهان نیاز فوری به ۷۸۱ مدرسه با هزار و ۵۰۰ کلاس درس جدید دارد.

به گزارش نیکوکار، مجتبی ملا احمدی، در بیست و سومین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان اصفهان که عصر دیروز (دوشنبه_۱۷ آبان ماه) برگزار شد، با تاکید بر اینکه خیرین مدرسه‌ساز، مدرسه ساز نیستند بلکه مدرسه باور هستند، اظهار کرد: این خیرین باور دارند ابرهای توسعه و پیشرفت کشور فقط بر حیاط مدارس می بارد.

وی با اشاره به شکل گیری مجمع خیرین مدرسه ساز استان از سال ۷۸ تاکنون، تصریح کرد: ساخت هزار و ۳۹۰ مدرسه با ۸ هزار و ۲۰۰ کلاس درس حاصل تلاش و مشارکت خیرین مدرسه ساز استان است. خیرین مدرسه ساز به طور متوسط در هر سال ۶۰ پروژه یعنی در هر ماه ۳۰ کلاس درس و هر روز یک کلاس درس احداث کرده‌اند.

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان با اشاره به حضور هزار و ۵۰۰ خیر مدرسه ساز در اصفهان، گفت: بالغ بر ۲۰۰ نفر از خیرین مدرسه ساز استان بانوان خیر هستند که پیش از هرچیز کلاس با عظمت گذشت و فداکاری را بنا می‌کنند که به مراتب مهم‌تر از ساخت فضای فیزیکی است.

وی در ادامه با بیان اینکه نیازهای فضای آموزشی استان در چند قالب دسته بندی می‌شود، تصریح کرد: احداث فضای جدید در شهرک‌های جدید و حاشیه‌ای، تخریب مدارس غیراستاندارد، توسعه کلاس‌ها برای تعدیل تراکم دانش آموزان، احداث سالن‌های چندمنظوره، توسعه فضاهای کارگاهی در هنرستان‌ها و استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس از جمله نیازهای آموزشی است. همچنین در دوره کرونا دو اولویت دیگر اضافه شد که شامل آماده سازی و تجهیز مدارس برای استفاده از بستر آموزش الکترونیک و توجه به امور بهداشتی و سلامت مدارس است.

ملا احمدی با اشاره به اعلام حداقل چهار اولویت اولیه از سوی هر منطقه و ناحیه آموزش و پرورش استان، گفت: بر این اساس به ۱۷۸ مدرسه با هزار و ۵۰۰ کلاس درس در استان نیاز فوری و ضروری داریم که با همت خیرین در دستور کار قرار خواهد گرفت.

سید رضا مرتضوی_ استاندار اصفهان نیز در این مراسم، اظهار کرد: کار خیرین مدرسه ساز نسبت به سایر خیرین درجه و مرتبه بالاتری دارد، چراکه هدف خیرین مدرسه ساز تسریع فرایند تعلیم و تربیت، یعنی همان فلسفه وجودی انسان است، خداوند انسان را خلق کرد تا رشد پیدا کند و به کمال برسد. در واقع تعلیم و تربیت ماموریت انبیای خداست که جایگاه ویژه‌ای دارد.

وی با قدردانی از خیرین مدرسه سازی که وارد چرخه تعلیم و تربیت می‌شوند تا مسیر تحقق اهداف انبیا را فراهم کنند، گفت: اما شاکر اصلی از اقدامات خیرین مدرسه ساز خداوند است و مطمئنا قبل از اینکه خیرین پروژه‌های مدرسه سازی را به بشر هدیه کنند، دست دیگری آن را می‌پذیرد.

استاندار اصفهان با بیان اینکه مدرسه‌سازی را در محاسبه‌های دنیوی نمی‌توان دید، تاکید کرد: خیرین مدرسه‌ساز ذخیره و صدقه جاری برای خود می‌فرستند.

محمد اعتدادی_مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان نیز با بیان اینکه یکی از برکات انقلاب اسلامی حضور پر رنگ خیرین در عرصه‌های مختلف بوده، گفت: با مروری بر احداث مدارس و نگاهی به رشد علمی و فرهنگی پس از پیروزی انقلاب اسلامی می‌بینیم خیرین مدرسه‌ساز همواره خوش درخشیده و پرچم اصفهان را برافراشته اند.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش استان همچون سراسر کشور بهره بردار زحمات اداره کل نوسازی مدارس استان و خیرین مدرسه ساز است، تاکید کرد: به جرأت می توان گفت اگر خیرین مدرسه‌ساز نبودند امروز به هیچ وجه نمی‌توانستیم بخش عمده‌ای از دانش آموزان و فرهنگیان را در مدارس ساماندهی کنیم، چراکه به شدت از نظر فضاهای فیزیکی چالش داریم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: برخلاف آنچه به نظر می‌رسد استان اصفهان در زمینه فضاهای آموزشی محروم است و سرانه آموزشی این استان از کشور عقب‌تر است، به طوری که اگر تلاش خیرین مدرسه ساز نبود با مشکلات عدیده‌ای مواجه بودیم.

در بیست و سومین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان اصفهان از ۱۴۰ خیر مدرسه ساز اصفهان تجلیل و همزمان ۵۸ توافقنامه جدید برای ساخت مدرسه‌ در استان منعقد شد.

منبع: ایسنا
انتهای پیام/

ارسال نظر